Новосадска лига: Петица Буковчана

Фудбалери Фрушкогорског партизана петицом су испратили ривале из Будисаве.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Оно што је интересантно је то што је тренер домаћих у већем делу игре шансу дао и онима који куцају на врата првог тима и они су је искористили.

Гости су се борили, али нису могли да угрозе домаће. Већ у 17. минуту погодио је новајлија Бојан Малиновић, а изузетни Јован Тешановић је три минута пре краја првог дела одлично реаговао на центаршут и повисио на 2:0.

У другом полувремену домаћи су потпуно доминирали тереном  и млади Тешановић је у 61. минуту поново био прецизан. Искусни Бојан Кантар постигао је гол сезоне. Са своје половине лобовао је гостујућег голмана. Такође, Дејан Девић, који игра константно добро, је три минута пре краја утакмице, с неких 25 метара, упутио снажан шут  и лопта се закопрцала у мрежи.

М. Павловић

Фрушкогорски партизанДинамо 5:0 (2:0)

БУКОВАЦ: Игралиште Фрушкогорског партизана, гледалаца 150, судија: Гргуровић (Петроварадин). Стрелци: Малиновић у 17, Тешановић у 43. и 61, Кантар у 62. и Д. Девић у 87. минуту.

ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН: Георгијевић, Д.Девић, Тешановић, Несторовић, В. Девић, Николић (Бабић), Миловановић (Чавић), Чергић (Сладојевић), Кантар, Грубишић (Бјелић), Малиновић (Ј. Девић).

ДИНАМО: Мартиновић, Поткоњак, Суботин, Кузмановић, Илић (Митрић), Шегуљски, Ристић, Михајловић, Прерадовић (Умићевић), Мишкић (Грујић), Сладић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести