ОФК Београд: Брукање и намештање у режији Земуна се наставља, ФСС да реагује

БЕОГРАД: Брукање и намештање утакмица у Српској лиги Београд се наставља из кола у коло, а све у режији ФК Земун. Јуче се десила ко зна која по реду намештена утакмица на коју Фудбалски савез Београда поново није реаговао, наводи се у саопштењу ОФК Београда.
lopta
Фото: pixabay.com

Земун је јуче у утакмици 28. кола као гост савладао БАСК после преокрета 3:2 (0:1).

"Фудбалски савез Београда наставља да се прави слеп и глув на очигледна намештања која су чак дошла и до УЕФА која је због тога покренула истрагу. Јуче им је саучесник био ФК БАСК. Наравно, у ФСБ нико неће реаговати ни овог пута, али зато ми у ОФК Београду не желимо да ћутимо. Земун је био учесник у сумњивим радњама у много мечева овог пролећа, а све позивањем на "више интересе", истичу са Старе Карабурме. Једина утакмица коју нису успели да наместе овог пролећа била је управо против ОФК Београда и видело се где им је место по квалитету“, саопштено је из ОФК Београда.

"Чак и у тој утакмици покушали су да наместе преко судијске организације и ту бруку су сви видели, али им није успело. Настављају даље и покушавају на све начине да остану у трци, док та брука стиже и до УЕФА. Не желимо и нећемо да ћутимо и позивамо јавност да обрати пажњу на све оно што се догађа у ФСБ и да кровна организација ФСС под хитно реагује, јер садашње руководство београдског савеза то неће учинити", закључује се у саопштењу ОФК Београда.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести