ОМРИ ГЛАЗЕР: Надам да ће звездаши напунити трибине и да ћемо имати црвено-белу журку

Голман Црвене звезде Омри Глазер рекао је да се нада да ће навијачи тог клуба напунити трибине и да ће бити црвено-бела журка у суботу од 19 часова кад се на стадиону Рајко Митић у мечу против Чукаричког буде славила дупла круна, уз бесплатан улаз за навијаче.
s

"Успели смо да освојимо дуплу круну и веома сам срећан због тога. Знам колико је навијачима важно да се сваки трофеј освоји, а и ми фудбалери волимо медаља и одличја. Поносан сам на све оно што смо урадили ове сезоне, а све успехе желимо да заокружимо у суботу пред пуном "Мараканом". Знам да је бесплатан улаз и да ће бити церемонија, тако да се надам да ће звездаши напунити трибине и да ћемо имати црвено-белу журку", рекао је Глазер за клупски сајт.

Рекао је да је одушевљен подршком коју Звезда има читаве сезоне.

"Из дана у дан сам све више уверен у то да је Звезда највећи клуб на овим просторима. Невероватна подршка навијача, и то не може да се опише речима, већ мора да се осети. Захвалан сам на томе што сам део свих успеха Звезда. Још једном, одиграли смо фантастичну сезону и желимо да је пред пуном "Мараканом" у суботу заокружимо, уз тријумф наравно", закључио је Глазер.

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести