„ОРЛОВИ” ПОБЕДИЛИ „ЂЕТИЋЕ” ПА „ЗАПАЛИЛИ” КАФАНУ Капитен Тадић скинуо сако и заиграо

Душан Тадић и фудбалери Србије знали су како да прославе победу над Црном Гором, а на друштвеним мрежама појавио се и део тог славља.
1
Фото: FOTO TANјUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Фудбалска репрезентација Србије је на корак од пласмана на Европско првенство. Недостаје нам само још бод у последњем колу против Бугарске у Лесковцу, пошто су фудбалери победом над Црном Гором у Београду (3:1) - у најважнијој утакмици квалификација - још једном показали да најбоље функционишу под притиском.

После такве победе очекивано је било и да дође до славља. Видели смо како су се одмах наши момци скупили на центру игралишта и загрљени показали колико им је тријумф значио, али није се само на томе завршило. На друштвеним мрежама појавили су се снимци на којима се види и да су они потом отишли у провод. Певала им је атрактивна певачица и бивша учесница „Звезда Гранда” Диана Михајловић која је са капитеном Тадићем објавила и заједничку фотографију.

Као што је то и природно од капитена, који је одиграо 100 мечева за репрезентацију Србије, главни је био и када се веселило. Тако се појавио снимак на коме се види како Тадић ужива уз песму Недељка Бајића Баје – „Гинем гинем”, када је скинуо сако и обукао га наопачке. То је одушевило његове саиграче Лукића и Младеновића, а ту су били и Анастасија Ражнатовић и Гудељ.

Подсетимо, Душан Тадић је остао упамћен и у Ајаксу као главни када се „одврне музика”, тако да је на прослави титуле шампиона Холандије направио потпуни шоу, а умео је и да ошамари и да пољуби. Чини се да је још расположенији када се чују домаћи хитови.

Ако се Србија пласира на Европско првенство, наша репрезентација ће бити смештена у трећи шешир на жребу почетком децембра.

(Дневник, Mondo)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести