ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ Благојевић трагичар за ,,канаринце"

Фудбалери Новог Сада поражени су од Радничког из Сремске Митровице у 24. колу Прве лиге Србије. 
Ј. Грлић/Божидар Благојевић неспретно реаговао
Фото: Ј. Грлић/Божидар Благојевић неспретно реаговао

Новосађани су, као што су и најавили кренули нападачки од почетка и претили су голману домаћих Остојићу. С друге стране и гости су имали неколико прилика, али су мреже мировале у првих 45 минута. 

Малтене одмах по наставку сусрета домаћи су стигли до вођства. Андрија Милић је са десног бока извео слободан ударац, лопту је главом захватио капитен Новосађана Божидар Благојевић желевши да је склони од гола, али ју је лоше захватио и тако савладао свог голмана Пушкића. Разбудио је примљен гол госте који су кренули још јаче и константно су стварали шансе, а једна од бољих била је у 66. минуту када је феноменалан центаршут послао Марко Мандић, створила се гужва пред голом Митровчана, али су гости од свега добили само ударац из угла. Борили су се Новосађани до последњег секунда, али су домаћи сачували предност и уписали нове бодове.


,,Канаринци" пред великим променама

Скупштина Новосађана донела је одлуку о распуштању свих органа клуба. Конституисање новог сазива Скупштине и руководства клуба биће одржано у наредним данима.


Раднички - Нови Сад 1:0 (0:0)

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Стадион Радничког, гледалаца: 150. Судија: Петровић. Стрелци: Благојевић у 51. минуту (аг). Жути картони: Владисављевић, Стефановић (Раднички), а Милосавић, Сердар (Нови Сад).

РАДНИЧКИ: Остојић 7, Владисављевић 7, Гајић 7, Стефановић 6,5, Станисављевић 6,5 (од 77. Амузу), Чарапић 7 (од 77. Цветковић), Илић 7, Пијус 6 (од 46. Ђукановић), Милић 7, Исаиловић 6,5, Вићентијевић 7. 

НОВИ САД: Пушкић 6,5, Милосавић 6 (од 71. Илић), Рац 7, Врекић 7, Пашагић 6,5, Станисављевић 6 (од 51. Сердар), Абрахам 7 (од 51. Кокир (од 75 Дервиши)), Маига 6,5, Благојевић 6, Мандић 6, Гвозденовић 6 (од 71. Марковић).

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести