ПРВИ ПОРАЗ САШЕ ИЛИЋА У ГРЧКОЈ – најтежи у тренерској каријери

Фудбалери Атромитоса поражени су код куће од АЕК-а 5:0 у мечу 19. кола првенства Грчке што је и први пораз српског тренера Саше Илића од када је преузео екипу.
s
Фото: Youtube Printscreen

Пре дебакла против АЕК-а, Илић је био непоражен у 13 мечева, што у Суперлиги што у Купу, али је кандидат за титулу у недељу поподне био прејак.

Троструки стрелац за екипу коју са клупе води Аргентинац Матиас Алмеида био је његов судародник Езекјел Понс Мартинез који је погађао мрежу Атромитоса у 2, 15. и 58. минуту. Голове за АЕК још су постигли Каленс и Јонсон.

Већ до полувремена питање победника је престало да се поставља јер су гости о тада успели да акумулирају великих 3:0. Наставак је донео потврду доминације АЕК-а који се тријумфом примакао водећем ПАОК-у на само два бода одстојања.

Тако је стављена тачка на дугу серију непобедивости Атромитоса која је трајала од 22. октобра, са првом утакмицом Илића на клупи.

Од тада је успео да екипу која се налазила при дну табеле доведе до позиције да се бори за доигравање.

Прави изазови тек чекају Атромитос који се недавно пласирао и у четвртфинале Купа где ће одмерити снаге са још једним великаном - Панатинаикосем.

У Суперлиги тренутно заузима осму позицију.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести