Саша Илић: Чукарички најбољи избор за нови почетак

БЕОГРАД: Чукарички је најбољи клуб за почетак моје самосталне тренерске каријере, рекао је данас нови шеф стручног штаба црно-белих са Бановог брда Саша Илић.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Имао сам трему, али то је нормално. Верујем да ћу са сарадницима направити резултат по ком ће Чукарички бити препознатљив” , изјавио је Илић на промоцији у новом клубу.

Дугогодишњи капитен Партизана на клупи Чукаричког заменио је Душана Ђорђевића и у наредне две године биће главни тренер.

Илић је рекао да је фокусиран само на резултате Чукаричког и да клуб са Бановог брда има велики потенцијал.

"Сви људи знају шта је мени Партизан, али тренутно размишљам о Чукаричком. Чукарички има квалитет, има моћ и показао је потенцијал и да може да игра” , рекао је Илић.

По завршетку играчке каријере, Илић је 2019. године најпре био помоћник тренера кадетске репрезентације Србије, а потом и њен главни тренер.

У међувремену је постао и помоћник селектора А репрезентације Србије Драгана Стојковића Пиксија.

“Споразумно сам раскинуо уговор са Фудбалским савезом Србије, ком се захваљујем што ми је изашао у сусрет при преласку у Чукарички” , изјавио је Илић.

Као играч, Саша Илић је са Партизаном освојио четири првенства Југославије, једно првенство Србије и Црне Горе, шест првенстава Србије, два купа СР Југославије и пет купова Србије.

Са Галатасарајем има једно освојено првенство Турске.

 

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести