Саша Здјелар: Свађао сам се са саиграчима у Атини због Партизана

Нови фудбалер Партизана Саша Здјелар је на представљању посебно истакао да се свађао са бившим саиграчима у Олимпјакосу због Партизана.
zdjelar, fk partizan
Фото: Saša Zdjelar, foto: partizan.rs

„Мени црно-беле боје значе све. Био сам у Олимпијакосу и гледао сам сваку утакмицу Партизана. Свађао сам се са саиграчима због црно - белих. Пре две године сам урадио све што сам могао дао да дођем у Хумску, али нисам успео. Сада сам коначно ту. У мом доласку пресудила је енергија, невероватна енергија коју је на мене пренео спортски директор Ивица Илиев. Просто сам је осетио“, рекао је Здјелар.     

Партизан је више од две године покушавао да доведе некадашњег фудбалера ОФК Београда, али му је то пошло за руком тек у јануарском прелазном року. Он је у Партизан дошао на шестомесечну позајмицу, а црно-бели имају могућност откупа уговора од Олимпијакоса.  

„Хтео бих да се захвалим Партизану који је урадио све да би ме довео. Дошао сам у клуб за који навијам од малена. Испунио ми се сан да играм на терену на којем сам у августу прошле године елиминисао Партизан. Било ми је жао, али се надам да ћемо за неколико месеци имати прилике да се реванширамо и да им покажемо ко је газда. Он ће прилику за деби имати за две недеље, када ће Партизан дочекати Викторију из Плзења.

„Имао сам срећу да сада дођем, да направимо нешто добро. Нисам много пратио Викторију, али имамо две недеље да се припремимо. Сви играчи који су овде поседују квалитет, што потврђују и резултати. Надам се да ћемо побеђивати у низу“, казао је Здјелар.   

Нови фудбалер црно-белих је оценио да његово искуство из Лиге шампиона може да доста допринесе екипи, као и да га радује што ће у Партизану играти с некадашњим саиграчима Немањом Антоновим и Марком Јанковићем.

С. Р.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести