Саво Милошевић остаје тренер Партизана

БЕОГРАД: Саво Милошевић остаје тренер фудбалера Партизана, одлучено је на седници Одбора за хитна питања, која је данас ванредно одржана у Хумској.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

Одбора је сазван, дан након пораза од Новог Пазара у другом колу Суперлиге и Милошевићеве изјаве да ће, ако остане на клупи, неке ствари морати да се мењају из корена.

Милошевић је прво обавио разговор са генералним директором Милошем Вазуром, а потом је добио подршку Одбора.

Властимир - Вујке
08.08.2020 • 01:46
Саво Милошевић би у сваком озбиљнијем клубу у било којој држави одавно добио отказ...! Директни је кривац за испадање "Партизана" из ЛЕ (против АЗ Алкмара), неосвајање овогодишњег националног Купа Србије у финалу са"Војводином", првенствени пораз од новог суперлигаша "Новог Пазара" на старту (који је председник Милорад Вучелић назвао "инцидентом"- сиц?!). Све сам чвршћег уверења, међутим, да актуелно руководство клуба на челу са Вучелићем, Вазуром и
Вулетићем, једноставно - НЕ СМЕ ДА СМЕНИ МИЛОШЕВИЋА! Боји се? Oвaj им је, после једног од својих бројних пораза са "црно-белима", јавно поручио (запретио!) да "њега ова клупска тројка, из које ниједан никада у свом животу није шутнуо фудбалску лопту и који о фудбалској струци ништа не знају - не може да смени! Поменути страхују за функције (Вучелић, примера ради - са 72. животне године има их у овом тренутку чак три!), а Сави Милошевићу њихов страх да га зарад много бољих резултата другог најбољег клуба у Србији - СМЕНЕ КАО ПРВОГ ТРЕНЕРА - њему дође као "алиби" за сваки наредни пораз (а најављивао је на почетку припрема сигурно освајање Првог места!... Ово је серијско "залуђивање" и навијача тога клуба, али и свих љубитеља фудбала у Србији! Зашто је то нормалан начин понашања у мојој матици? То апсолутно нигде не може да прође (у то се брзо уверимо када испаднемо из Европе) - али, ништа не мењамо, већ настављамо исто да се понашамо?... Иначе, Србин сам, човек сам поменуте струке, професор Физичке културе и спорта и Високи фудбалски тренер (био сам новосадски академац), а последњих 27. година живим и радим у Мађарској.
EUR/RSD 117.5896
Најновије вести