Српска лига Војводина  Фудбалери Козаре испунили очекивања

У Српској лиги - Вој­водина одиграна су само два пролећна кола, а потом је због епидемије коронави­ру­са такмичење прекинуто.
Ekipa Kozare iz Banatskog Velikog Sela  Foto: privatna arhiva
Фото: Екипа Козаре из Банатског Великог Села  Фото: приватна архива

Фудбалери Козаре из Банатског Великог Села су у наставку првенства укњижили само  бод, а управо тај бод им је значио, јер је сигурно да ће остати у трећем рангу такмичења.

Било као било у Банатском Великом Селу су задовољни наступом у српсколигашком друш­тву. Стекли су једно велико искуство и видели да је квалитет игре у трећем степену такмичења далеко већи него у војвођанском рангу надметања. Ко­зара је забележила три победе, четири ремија и десет пораза. Оно што је посебно забрињавајуће је слаба ефикасност јер су постигли само 16 голова из 17 одиграних мечева.

Радује чињеница да је Сло­бодан Митровић шеф струке у могућности са у састав увршћењу младе и таленто-ване играче који су из самог села.

Што се тиче следеће так­мичарску сезоне, извесно је да ће у екипу напуститии некадашњи први стрелац Милан Мисић, који је најавио одлазак у редове новог српсколигаша Слободе из Нових Козараца, села на четири километра од Банатског Великог Села.

- Због неискуства изгубили смо неколико бодова - каже шеф стручног штабаСлободан Митровић. - Али смо стекли велико искуство и видели како се игра у трећем рангу такмичења. Још је рано говорити о новој сезони, али већ имамо планове, наравно желимо да појачамо екипу, али ћемо и даље форирати младе санаге.

 М. Секулић

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести