Станојевићу сметају навијачи, игром је задовољан

БЕОГРАД: Тренер фудблера Партизана Александар Станојевић честитао је свом тиму на борби и пласману у наредну рунду такмичења у Лиги конференција, док је био разочаран вечерашњом атмосфером на стадиону у Хумској.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели су вечерас ремијем против Анортозиса 1:1 у последњем шестом колу групне фазе изборили пролеће у Европи као други у групи Б са осам бодова.

"Честитам момцима на карактеру, на борби за овај свети дрес. Ово је Европа, тешка утакмица, тежак терен, није лако проћи и није лако дочекати пролеће. Можда је требало да изгубимо прве две утакмице, сад ми је и жао што нисмо, па да видимо колико је група изједначена. Није лако побеђивати и пролазити групу. Ко да смо сваке године пролазили, па се прича о томе. На крају смо заслужено прошли и имамо пролеће на овом стадиону и вероватно неког моћног и јаког противника", рекао је Станојевић на конференцији за медије после меча.

Станојевић није био задовољан подршком навијача у најважнијем мечу ове полусезоне, који су финишу дуела у Хумској скандирали су против управе клуба.

"О жребу не размишљамо, размишљамо како да се боримо за титулу, како да увек имамо подршку навијача и позитивну атмосферу. Ако имамо овакву атмосферу, не заслужујемо титулу и не треба да се боримо за титулу. Не знам ни да ли треба да остајемо и шта треба, да се улагујемо навијачима? Четири млада играча су била на терену, никаква подршка за њих. То је срамота. Разочаран сам и тужан. Ми смо страшно разочарани. Боримо се овде за титулу, не знамо ни да ли је заслужујемо. Урошевић ћопав игра, неће да изађе", рекао је он.

Станојевић и свој опстанак на клупи Партизана довео у питање.

"Не знам више ни да ли ћу да остајем, не заслужујемо титулу са оваквом негативном атмосфером. Чему све ово? За кога навијате? Први смо на табели, имамо пролеће и не одговара. Лупају нам прозоре на свлачионици и неко је љут. Нећу да будем више овде! Гледајте колико деце Партизана има овде. Шта да причам о утакмици... За шта се боримо, баш ме брига и за титулу кад не осећаш подршку. Ништа нам не одговара, будите позитивни и волите овај клуб ако га волите, или фолирате... Који смо ми Гробари? Ништа бре! Дође 500 људи на првенствену утакмицу. Нека звижде свима нама, овде момци гину", закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести