Тадић: Сигурно ћу једног дана бити тренер Ајакса

АМСТЕРДАМ: Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је да ће једног дана бити тренер Ајакса, преноси Моцартспорт.
s
Фото: Youtube Printscreen

Тадић је ове сезоне постигао 10 голова и поделио 20 асистенција, а Ајакс је други на табели холандског шампионата са 59 бодова.

"Сигурно ћу једног дана бити тренер Ајакса, Још могу да будем утицајан на терену. Имам уговор до јуна 2024. као фудбалер. Прича се да ћу после тога остати у клубу као тренер. То може бити у млађим категоријама или као сарадник у првом тиму, за почетак. Једног дана, свакако, бићу тренер сениора. Засад желим да играм што је дуже могуће. Најважније је да се физички добро осећам", изјавио је Тадић.

Осврнуо се српски фудбалер на игру своје екипе ове сезоне.

"Сви су свесни мањка квалитета, али је тешко рећи, не желим да упирем прстом ни у кога. Очигледно нам је потребно више квалитета. У ком правцу би требало да иде Ајакс? То је одлучујуће питање и за мене и за све у клубу. Хоћу да освајам пехаре, што може да се уради са јаким Ајаксом. Не бих остао овде да се боримо за друго место. То довољно говори. Први пут сам у оваквој ситуацији, да се боримо за друго место, али је ове сезоне и то важно како би Ајакс на јесен играо у Лиги шампиона", закључио је Тадић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести