Терзић: Станковићем потписом постављамо нове циљеве

БЕОГРАД: Данашњим потписом Дејана Станковића постављамо нове циљеве и шаљемо поруку да желимо дугорочно да размишљамо, рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.
zvezdan
Фото: Youtube/ K1

Станковић је данас продужио уговор до 2024. године, а Терзић је истакао да је од првог тренутка када се појавила идеја да дође за тренера видео идеју, а то је било после његовог позива где је он самоуверено телефонски презентовао шта може, колико жели, какве су му амбиције и на који би начин подигао Звезду.

"Осетио сам то да није прича, већ да он то носи у себи и да може да је пренесе на терен, те нашем клубу донесе нову вредност. Од тада па до данас, он је порастао као тренер и доказао се као човек много пута. Убеђен сам да ће имати велику каријеру. Волео бих што дуже да остане у Звезди, а потписом на три године смо му послали поруку колико верујемо у њега и колико бисмо желели да остане", рекао је Терзић за клупски сајт.

Освојили смо четири титуле у низу, четири групне фазе играли и то сада није циљ, него неко нормално очекивање, чега је и Станковић свестан, навео је Терзић.

"Знамо шта смо поставили као циљеве и приоритете и храбро улазимо у све то. Не живимо од старе славе и нема минулог рада и храбро се суочавамо са оним што нас чека у јулу кад крену квалификације за Лигу шампиона. Срећни смо и задовољни и надам се да су и наши навијачи".

Терзић о сарадњи са Станковићем има само речи хвале.

"Доживљавам га као пријатеља. Дебитовао је против ОФК Београда као шеснаестогодишњак, када сам ја био капитен тог клуба, укрштали су нам се путеви и после...Када сам био председник ФС С, он је био капитен репрезентације. Довео сам га за тренера, пружио му шансу, имамо изванредан лични и приватни однос и тако ће бити и даље".

Планови за лето и квалификације у Лиги шампиона су јасни.

"Очекујем да и пету годину у низу играмо групну фазу неког европског такмичења. Желимо да то буде Лига шампиона и учинићемо све да то остваримо", поручио је Терзић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести