ТСЦ данас у Сенти дочекује Јавор из Ивањице

Фудбалери ТСЦ- а  спремно дочекујуутакмицу са Јавором из Ивањице и верује да ће остваритпобеду која ће их учврстити на четвртом месту и приближити Европи. .
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

Шеф стручног штаба  Тополчана Золтан Сабо оценио је да је његов тим добро радио у протеклих неколико ндеља и да спремно очекују утакмицу с Јавором.

- Одиграли смо и две пријатељске утакмице у којима смо били врло ефикасни, са Спартаком смо постигли три гола, а у мечу са Жарковом седам - рекао је Сабо. - Само победа долази у обзир , наш циљ се зна,а то је четврто место.

Голман Ненад Филиповић такође је изразио уверење да се екипа добро спремила за наставак такмичења и да ће овај део сезоне отворити на најлепши начин – победом пред својим навијачима у Сенти.

-Атмосфера је врхунска , пријатељска и  породицна.  Једва чекамо да се вратимо на терен, убеђен сам да ћемо одиграти добар меч и да ћемо победити - каже Филиповић.

Крилни нападач Ђуро Зец рекао је да се екипа неће опустити и да су сви свесни да ће данашња утакмица бити тешка, пре свега јер је пауза била дуга.

Мислим да смо се заиста одлично спремили,добро смо радили индивидуалнно, а последних недеља и тимски - објашњава Зец. - Реми Чукаричког са Вошом нам одговара, практично ако освојимо шест бдова у преостала четири кола обезбедићемо четвцрту позицију.

         С. Стојиљковић

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести