Успешна провера Тополчана

ТСЦ и Вождовац су  искористили повољно време и одиграли су добру утакмицу. Била је то последња провера Суперлигаша пред наставак првенства.
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

  У већем делу сусрета играло се доборо, било је много трчања и одговорне игре. Вождовац је био бољи у уводном делу игре, најбољу шансу је имао Марко Мијајиловић у 10. минуту када је Филиповић избацио лопту у корнер, затим исти играч је погодио и пречку, потом су и  Пантовић и Лацискас били у прилици. У 40. минуту Вождовац је повео,а  погодак је постигао Вујиновић. Само два минута касније Тополчани су изједначили. У продору је био Ђаковац, а срушио га је Ивезић и судија је показао на белу тачку. С линије пенала Бањац је био сигуран и изједначио резултат.

У другом полувремену ТСЦ је био бољи , после једног продора лопта је дошла до Раткова који је пласирао у мрежу. У 55. минуту Станојев је прошао по десној страни, преварио неколико играча, али  шанса је пропала. Пред крај меча шеф стручног штаба ТСЦ -а Жарко Лазетић у игру је убацио све играче на које рачуна, док је тренер гостију Александар Линта само неколико фудбалера променуо. Хокејашка измена се исплатила Тополчанима, који после продора Стојиљковића постигли и трећи погодак, а стрелац је био Мићевски. 

ТСЦ - Вождовац 3:1 (1:1)

БАЧКА ТОПОЛА: Стадион Академија фудбала, гледалаца 100, сдуија: Ђумић (Бачка Топола), стрелци: Бањац у 42. (из пенала), Ратков у 48. Мићевски у 80. за ТСЦ, а Вујиновић у 40. минуту за Вождовац.

ТСЦ: Филиповић, Варга, Ћалушић, Петровић, Станојев, Бочкаји, Бањац, Томановић, Ђаковац, Ратков, Шкулетић. Играли су још: Јоргић, Стојковић, Антонић, Леандро, Долмагић, Стојиљковић, Бака, Милићевић, Вукић, Станојловић, Мићевски.

ВОЖДОВАЦ: Крунић, Мијајиловић, Ивезић, Миловић, Хајдин, Пуркић, Милојевић, Станисављевић, Ласицкас, Пантовић, Вујиновић. Играли су још: Ајдиновић, Крета, Ђорђевић, Дамјановић.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.0683
Најновије вести