ВЕЧИТИ КАЖЊЕНИ 2,4 МИЛИОНА, нови поступак против Партизана

Стављена је тачка на дерби, оба клуба кажњена су са по 1.200.000 динара.
1
Фото: ФК Партизан

Домаћи су користили пиротехничка средства у енормним количинама, док су се присталице црно-белих уз нешто мању употребу пиротехнике насилно понашале, те је и овом приликом страдало 2.540 столица.

Прво коло након репрезентативне паузе прескочиће Слободан Симовић (Раднички 1923), Радивој Босић (Јавор), Немања Милојевић (Чукарички), Илија Мартиновић (Спартак) и тренер Ивањичана Игор Туфегџић.

Против Партизана је покренут нови поступак, због дешавања по завршетку утакмице са Напретком. Организација је оцењена слабом, службена лица су теском муком успела да уђу у своје просторије где су их дочекала поломљена стакла на прозорима и комади стакла и срче унутар свлачионица.

На теренима Прве лиге, било је знатно мирније. Текстилац је остао без 45.000, због вишка жутих картона. У саставу Оџачана за меч у Лазаревцу неће бити Лазара Чордашића због црвеног картона, док це првотимац Јединства Милош Јанковић пропустити наредних 180 првенствених минута.

Дерби на Хесни против лидера, кондициони тренер Радничког СМ Бојан Шљивић испратиће са трибина, због удаљења на мечу са Графичарем.

(Спорт клуб)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести