"БОМБА" НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ Калинић се враћа у Звезду!

Српски кошаркаш Никола Калинић на лето напушта Барселону и по други пут се враћа у Црвену звезду, јављају шпански медији.
s
Фото: Youtube printscreen/ ABA Liga j.t.d.

Искусном крилном играчу (32) на крају сезоне истиче уговор са Барсом. Исти неће бити продужен, па нема препрека за повратак на Мали Калемегдан.

Наводно, разговори су увелико у току и убрзо би требало да буде постигнут договор о новој сарадњи, тврди кошаркашки портал "Енцестандо".

Према информацијама тог сајта, Каталонци су већ пронашли и замену. У питању је Семи Оџелеј, кошаркаш Валенсије који се у претходном периоду доводио у везу са Звездом.

Калинић је за Звезду играо у сезонама 2014/15 и 2021/22 и по два пута је освајао титуле у АБА лиги, Купа Радивоја Кораћа и Суперлиге Србије.

Током каријере је бранио боје и суботичког Спартака, Новог Сада, Војводине, крагујевачког Радничког, Фенербахчеа и Валенсије. Са Фенером је освојио Евролигу 2017. године.

Годинама уназад је битан члан репрезентације Србије. Био је део Орлова који су узели сребра на Светском првенству 2014. и Олимпијским играма 2016.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести