Чанак: Против Олимпије да материјализујемо победу из Загреба

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак изјавио је да очекује велику подршку навијача и пуне трибине против љубљанске Олимпије у првом мечу на домаћем терену у новој сезони.
canak, kkpartizan
Фото: Nenad Čanak, foto: kkpartizan.rs

"Утакмица против Олимпије је прилика да на прави начин материјализујемо победу из Загреба. Свесни смо да неће бити лако јер је Олимпија увек пружала добре партије у "Пиониру". Очекујемо велику подршку навијача, пуну халу и надам се да та енергија са трибина неће бити контрапродуктивна за неке играче који нису играли у таквој атмосфери", рекао је Чанак за клупски сајт.

Он је додао да Олимпија има веома добар тим, као и да је посебно квалитетан на спољним позицијама.

"Шутерски су моћна екипа која је потпомогнута искусним Бегићем под кошем. У првом колу против Морнара су одиграли фантастично, што само говори у прилог томе да нас чека тешка утакмица", истакао је тренер Партизана, након што је његов тим славио на гостовању Цедевити, а поражен од Трента у Еврокупу.

Кошаркаш Вања Маринковић истиче да једва чека да истрчи на терен пред навијаче Партизана.

"Пуно нам је значила подршка у Лакташима, Загребу и у Тренту, али сада је време за оно због чега је играње у дресу Партизана нешто посебно. Олимпија долази после убедљиве победе против Морнара, имају одличан тим и представљаће прави изазов за нас. Верујемо у наше способности и верујемо да ћемо одиграти добро и доћи до победе", изјавио је Маринковић.

Утакмица 2. кола АБА лиге Партизан - Олимпија заказана је за суботу од 21 сат у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести