Јам Мадар упутио поруку Гробарима: ЗАУВЕК ЋУ БИТИ НАВИЈАЧ ПАРТИЗАНА

ИСТАНБУЛ: Доскорашњи кошаркаш Партизана Јам Мадар се после потписа трогодишњег уговора са челницима Фенербахчеа обратио данас навијачима „црно-белих” на Инстаграму и поручио да „има велике емоције према клубу, али да је у последњих 10 дана видео да емоције нису обостране”.
j
Фото: Screenshot/Instagram/yam_madar 11

„Моја фамилијо, постоје моменти у животу кад је тешко донети одлуку, а најтеже се доносе оне које укључују емоције. Имам велике емоције према клубу. Али сам у последњих 10 дана видео да емоције нису обостране и зато нисам имао прави избор. Желео бих да се захвалим свима на љубави и подршци коју су ми показали и што су ми учинили да се осећам као код куће кад сам био далеко од своје”, написао је Мадар.

На крају се осврнуо на навијаче и тренера Жељка Обрадовића.

„Посебна захвалност публици, најбољем тренеру на свету, тренеру који је пре свега сјајан човек и животни ментор. Хвала Вам што сте ме изабрали и променили ми живот. Хвала комплетном стручном штабу и свима који су били део свега овога. Заувек ћете бити у мом срцу. Све саиграче волим и желим им успех, онима што су отишли или иду, као и онима што остају. Заувек ћу бити навијач Партизана, без обзира где одем. Док се не сретнемо поново", закључио је Мадар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yam Madar (@yam_madar11)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести