Митровић: Идемо у Истанбул на мегдан без беле заставе

БЕОГРАД: Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић истакао је да тим у Истанбул на дуел са Фенербахчеом неће путовати са белом заставом.
Mitrovic Luka/Fonet
Фото: Фонет/АП/Митровић Лука

Црвено-бели сутра од 19.45 сати играју против Фенербахчеа на гостовању у првом колу Евролиге.

“Не знам да ли можемо да будемо потпуно задовољни због броја играца који недостају. Тешко је тренирати без четири-пет првотимаца. Упркос недостацима, играчи који су ту одрадили су добар посао. Идемо у Истанбул на мегдан изузетној екипи, са расположивим снагама, али свакако без беле заставе", рекао је Митровић новинарима у хали "Александар Николић".

"Сувишно је причати о њиховом квалитету и искуству. Желе после слабије сезоне да поправе утисак. Променили су доста играча, опет задржали су Де Колоа и Веселог. Свесни смо њиховог квалитета, али ова екипа је тако састављена, да не устукне ни пред једним противником. У мислима ће нам бити само једна ствар - да покушамо да победимо“, закључио је Митровић.

Његов саиграч Марко Симоновић рекао је да ће без обзира на све здравствене проблеме екипа покушати да прикаже најбољу игру.

"Почетак је Евролиге, сви смо веома мотивисани и једва смо чекали да почне. Нажалост, много здравствених проблема и то је велики проблем. Веома је тешко за неке прогнозе, да се било шта говори унапред. Ми смо нов тим са много здравствених проблема, они су исто нов тим са новим тренером. Најбитније је да гледамо нас, нашу игру и да се потрудимо да одиграмо што боље. Да видимо где смо сада тренутно, па из дана у дан да пробамо да дижемо игру и форму", рекао је Симоновић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести