ОСТОЈА ОДБРУСИО ЧОВИЋУ И ГРБОВИЋУ: Истина је да ме је позвао на састанак; Био сам изненађен друштвом које ме је чекало тамо  

Осврнуо се Мијаиловић на недавну изјаву директора „Београдске арене“ Горана Грбовића
Youtube Printscreen/Arena sport TV
Фото: Youtube Printscreen/Arena sport TV

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је на ТВ Прва и говорио о односима са првим човеком КК Црвена звезда, Небојшом Човићем.

– Када сам ушао у кошарку моје знање је било скромно. Нисам знао више од онога што могу да прочитам у медијима. Стално сам мислио да су ту обе стране. Да је истина на пола. Као Партизановац сам веровао да је томе доприносила друга страна. Када сам дошао, слао сам помиријуће поруке. Али када неко пушта толико лажних информација, на крају схватите да је његов циљ да вас срушите. Да буде бољи од вас ван паркета, да би на крају био и на терену бољи. Тај човек је цео свој живот рушећи друге градио свој резултат. Очигледно ту нешто има, чим је деценијама ту – рекао је Мијаиловић.

Потом се осврнуо на недавну изјаву директора „Беогрдаске арене“ Горана Грбовића, да је Мијаиловић „погазио реч“ после састанка са Небојшом Човићем који је он организовао.

– Слушам Горана Грбовића. Истина је да ме је позвао на састанак да се видимо са једним човеком. То није било коректно. Ја сам дошао и са њим је седео Небојша Човић. Ја ту никоме нисам ништа обећавао. Није трајао разговор дуго, неколико минута. Био сам изненађен друштвом које ме је чекало тамо. О чему ми да радимо и сарађујемо, када потурате приче. Ја нисам глупава особа, постигао сам нешто у животу – јасан је председник Партизана и додаје:

– Радим 12 сати дневно јер желим нешто да постигнем. Можда правите неке грешке, али ако ви потурате приче и смишљате афере онда нема сарадње. На панелу сам рекао пред 1.500 људи, пред онима који су важни из света економије, да треба да заступамо заједничке интересе. Господин је на састанку АБА лиге заступао само своје интересе. Неке телевизије су покушавале да нас доведу заједно у емисију. На крају је он увек одустајао. Сад више нема сврхе, да се то претвори у неки ријалити…

Dnevnik.rs/Hotsport.rs

 
EUR/RSD 117.1155
Најновије вести