ПРИЧАМА ДОШАО КРАЈ Откривено да ли ће Никола Миротић играти против Партизана!

Кошаркаши Партизана гостоваће у петак (20.30) екипи Олимпије Милано у утакмици 28. кола Евролиге, која би могла много тога да одреди што се тиче крајњег пласмана обе екипе у елитном такмичењу. Сада, дан пред меч, постало је познато и да ли ће Никола Миротић играти против црно-белих.
m
Фото: Youtube printscreen/ Eurohoops Greece

Миротић, који је први дуел две екипе пропустио због тешке повреде, биће у саставу свог тима на утакмици која ће се у петак одиграти у Медиоланум Форуму.

Крилни центар је био под знаком питања за дуел са Партизаном, пропустио је евролигашки дуел у претходној рунди против Асвела, затим га није било ни у саставу за меч италијанског првенства са Варезеом, али ће један од најбољих играча Европе ипак играти против београдског тима.

Осим њега, у тиму ће бити и Шабаз Нејпир. Американац који је сезону почео у Црвеној звезди  је такође био повређен, и његово учешће у утакмици је било неизвесно, али ће плејмејкер ипак бити у саставу за меч 28. кола Евролиге, баш као и Дијего Флакадори. Са друге стране, у тиму Арманија неће бити Билија Берона, Стефана Тонута и Алекса Појтреса.

Подсетимо, Никола Миротић је овог лета био на прагу преласка у Партизан. Чинило се да је све готово што се тиче доласка некадашњег шпанског репрезентативца у Београд, али је на крају бивши играч Барселоне одабрао "град моде".

Подсетимо, Партизан се уочи ове утакмице налази на десетом месту на табели са учинком 13-14, док је Армани два места ниже, са скором 11-16.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести