У ТOМ СОМБОРУ ЏОКЕРУ СВЕ НА ВОЉУ Јокић у родном граду ЗИДА ВЕЛИКУ КУЋУ, једну већ има! Ево шта комшилук каже на све то (ФОТО)

Мештани Сомбора, родног града кошаркашког аса Николе Јокића, поносни су на свог суграђанина који је чак два пута освојио награду за најбољег кошаркаша НБА лиге, а једна комшиница је показала и кућу у којој он живи.
v
Фото: Ilustracija/Printscreen/X/Sportal Blic

Наш комшија Никола станује у кући која је иза нас. Његови родитељи не живе у овој кући, али је посећују и обилазе кад он није ту. Они живе у другом делу Сомбора, објаснила је за Спортал Блиц поносна комшиница, а затим открила какав је Јокић као сусед.

Никола је добар комшија, а рекла бих и пријатељ и друг. Кад год дође, овде се окупља омладина. Буду ту и другови из школе. Слободно се може рећи да је Никола омиљена особа.

Јокићева комшиница открила је и више детаља о самој кући, али и приликама у којима је кошаркаш живео некада.

Фото: Printscreen/Sportal Blic

Уложио је много новца у ову кућу, као и у кућу својих родитеља. Откупио је њихове старе куће и земљиште. Води рачуна о члановима породице док има средстава и могућности, помаже им много. Лепо живе као породица, а некада нису имали толико средстава. Не говорим то из личног сазнања, али евидентно је да имају боље услове за живот откад је Никола успешан спортиста, испричала је.

Фото: Printscreen/Sportal Blic

По свему судећи, Јокић планира да се по завршетку каријере врати у родни Сомбор.

„У тем Сомбору“ је и Џокеру  њему све „на вољу“.

А што се тиче његовог играња за репрезентацију, подсећамо да је селектор Србије Светислав Пешић недавно изјавиода се нада да ће Никола Јокић и Василије Мицић ипак заиграти на Олимпијским играма у Паризу.

Дневник/Спортал Блиц

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести