Нови тријумф одбојкаша Воше у Суперлиги: Шампион рутински у Љигу

ЉИГ: Ништа нису препуштали случају одбојкаши Војводине НС семе и у 16. колу Суперлиге савладали су Спартак у гостима.
o
Фото: David Mehić pružio još jednu dobru partiju/F. Bakić

После изненађујућег пораза од Младог радника у претходној рунди, Новосађани су извадили флеке у дуелу са Љижанима, против којих су били апсолутни фаворити.

Шампион је дошао до једанаесте победе и уз пет пораза и даље је у врху табеле, са шансом да се до почетка плеј-офа домогне прве позиције. Иако је пре само три дана одиграла утакмицу Лиге шампиона против Берлина у Спенсу, екипа тренера Слободана Бошкана без већих проблема изашла је на крај са ривалом из Љига.

Спартак је само у трећем сету наговестио можда неку пометњу јер је у неколико наврата имао минималну предност, али је Воша на време отклонила опасност и рутински запечатила тријумф.

До краја лигашког дела првенства остала су још два кола и Војводину очекује најпре дерби против Радничког у Спенсу следећег викенда, а потом дуел са Рибницом.

К. Б.

Спартак Љиг - Војводина НС семе 0:3 (21:25, 21:25, 20:25)

ЉИГ: Сала ОШ "Сава Керковић", гледалаца: 100, судије: Вуковић, Рогић (Београд).

СПАРТАК ЉИГ: Копуновић, Фет 3, Сајић, Вукадиновић, Надаждин 12, Матић, Главинић 1, Грковић 3, Миловановић, Јанковић (либеро 1), Медак (либеро 2), Максимовић 8, Коничанин 2, Бекрић 15.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић, Л. Чубрило 2, Бајандић, Вујовић, Зечевић, Негић (либеро 1), Рудић 6, Н. Чубрило 7, Мишковић (либеро 2), Баранек 10, Плеваљчић, Парапунов 14, Мехић 11.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести