Петар Богуновић посетио Војводину НС семе

 Петар Богуновић, председник ОСВ и потпредседник ОСС, посетио је ОК Војводина НС семе у Новом Саду.
VOJVODINA 3 - BOGUNOVIC, SALATIC I ZBILJIC
Фото: Петар Богуновић, Никола Салатић и Драгољуб Збиљић, фото: ОК Војводина НС семе

Одбојкашки клуб Војводина НС семе је добио велику подршку у припреми мечева Лиге шампиона. Иако је сјајну сарадњу првак Србије и до сада имао са Одбојкашким савезом Војводине и Одбојкашким савезом Србије, у клупским просторијама новосадског колектива то је додатно учвршћено на састанку којем су присуствовали Петар Богуновић, председник ОСВ и потпредседник ОСС, Драгољуб Збиљић, председник ОК Војводина НС семе, Никола Салатић, генерални директор, Слободан Бошкан, спортски директор и шеф стручног штаба, и Ђорђе Ђурић, члан менаџмента ОК Војводина НС семе.

 - У пријатном разговору дотакли смо много тема и најавили активности оба Савеза и нашег клуба. Драго ми је што одбојка више није мирна вода, као што је било претходних година. Прича се о свему отворено, чује се мишљење свакога, разговара се о горућим питањима, од места селектора и конкурса за тренере млађих категорија, до Лиге шампиона, која је сада наша преокупација. – истакао је Драгољуб Збиљић за клупски сајт и додао:

Фото: Петар Богуновић и Драгољуб Збиљић, фото: ОК Војводина НС семе

  - Много нам значи подршка оба Савеза, која се тиче организације мечева, медијске пажње, пратње и присуства осталих клубова. Дошло је време за Европу на великој сцени и треба сви да уживамо у добрим мечевима и пуним трибинама. Хвала Савезу, а пре свега Богуновићу, који је спреман да отвори све теме са нама. Донели смо много добрих закључака. Идемо даље у велике победе.

 Петар Богуновић је изразио задовољство што је присуствовао састанку, за који верује да ће донети бољитак на многим пољима.

 - Сарадња је и до сада била заиста добра, бољитак очекујемо пре свега у акцијама које предстоје, а које ће подржати оба Савеза. Знамо да је Војводина НС семе перјаница мушке одбојке и заслужује пажњу, посебно подршка клубу треба у Лиги шампиона. Желимо да се сви заједно ујединимо, да то протекне на највишем нивоу. Сигуран сам да ће оба Савеза допринети томе да напунимо трибине. То је и добра прилика за младе одбојкаше и одбојкашице. Војводина НС семе је својим трајањем и успесима то заслужила – рекао је Богуновић за клупски сајт.

Фото: ОК Војводина НС семе

Војводина НС семе из Новог Сада, првак Србије и победник Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2020/2021. играће у Д групи Лиге шампиона 2022. са руским Зенитом из Санкт Петербурга, немачким Берлином и победником двомеча између чешког ЧЕЗ Карловарског и португалске Бенфике из Лисабона.

Први меч Новосађани ће одиграти 1. децембра од 19.30 часова против Берлина у дворани Макс Шмелинг у Берлину.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести