АМЕРИЧКИ ФУДБАЛЕР ДОБИО ТРОЈЕ ДЕЦЕ СА ТРИ РАЗЛИЧИТЕ ЖЕНЕ Све се десило у року од пет месеци, А НИЈЕДНА НИЈЕ ЊЕГОВА СУПРУГА (ФОТО)

Звезда Мајами Долфинса Тајрик Хил нашао се у центру пажње светских медија, јер је за пет месеци добио децу са три различите жене -  а ниједна није његова супруга!
w
Фото: Youtube Screenshot/ Miami Delphins

Хил је добио тужбе за утврђивање очинства од две различите жене, које тврде да су деца рођена у фебруару и мају његова и траже повећано издржавање од њега. 

Трећа жена је такође рекла за "Дејли Мејл" да је њен син, рођен у марту, Хилов.

Хил такође има троје деце из његове претходне везе са вереницом Кристал Еспинал, док се прошлог месеца оженио дугогодишњом партнерком Китом Вакаро у Тексасу.

Међутим, она није била критична према НФЛ играчу, за разлику од преостале две жене.

- Не могу да говорим ни о чему другом што се дешава ван нашег родитељског односа, јер то једноставно није моја ствар. Али оно што могу да кажем јесте да је он одличан отац не само нашем сину већ и свој својој деци.

Британи Лакнер (30) је била прва од две Хилове нове "мајке" које су се јавиле, тврдећи у јануару да су она и кандидат за МВП имали секс претходне године.

Родила је Соул Коразон Хила у фебруару и рекла да је пренатални тест очинства већ доказао да је Хил отац „са вероватноћом већом од 99,9 одсто.

Хил је добровољно понудио да плаћа 2.500 долара месечно као алиментацију, а она је износ оценила као „жалосно неадекватан“ с обзиром на његову плату.

Кимберли Бејкер (29) је друга од две жене које су поднеле тужбу за утврђивање очинства.

Она тврди да је са Хилом имала секс у августу 2022. и да би тест очинства показао да је он отац њене ћерке Треј Лав Хил која је рођена у мају.

Примала је 2.500 долара од Хила сваког месеца, али је рекла да је брига о детету коштала близу 10.000. Стога је играч Мајамија покушао да одбаци тужбу, прихватио је да је отац, али да Кимберли нема основа да тражи очинство на Флориди пошто је смештена у Лос Анђелесу.

Коначно, Кристал Еспинал (28) је бивша вереница с којим има троје деце. Чак је Хил био и суспендован 2019. јер је био оптужен за злостављање сина Зева. Такође, са њим има близанце Накима и Најлу.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести