Ивана Максимовић у Клубу пријатеља УНИЦЕФ-а

БЕОГРАД: Репрезентативка Србије у стрељаштву Ивана Максимовић придружила се Клубу пријатеља УНИЦЕФ-а у жељи да подржи програме захваљујући којима се стварају бољи услови за живот деце у Србији.
i
Фото: Youtube Printscreen

"Сматрам да само добар и хуман човек, може да буде и срећан човек. Свако би требало да изабере начин на који жели да помогне. Муж и ја смо наш начин изабрали. Привилегија је бити део УНИЦЕФ-ове мисије, да кроз програме које спроводи, свој деци у Србији обезбеди најбоље могуће услове за одрастање", рекла је Ивана потписујући трајни налог, чиме је постала редовни месечни донатор за програме који се спроводе у Србији.

Том приликом Ивана се дружила и подржала УНИЦЕФ "фејсере", младе људе који својим напорима помажу да свако дете у нашој земљи има квалитетно одрастање, и подржала њихово ангажовање.

Захваљујући њиховом преданом раду на терену, број пријатеља УНИЦЕФ-а је ове године повећан два и по пута у односу на претходну, односно Клуб пријатеља УНИЦЕФ-а је од почетка 2019. године добио скоро 9.000 нових чланова који ће редовним месечним донацијама омогућити спровођење програма локалне канцеларије.

Бројне славне особе већ подржавају УНИЦЕФ и национални су амбасадори као што су Александар Саша Ђорђевић, Ана Ивановић, Милош Биковић, Тамара Драгићевић, Душан Борковић, Наташа Ковачевић, Александар Радојичић..

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести