СЕЛЕКТОР: Изванредни услови за кајакаше на Шодрошу

У договору са председником Савеза Мирком Нишовићем селектор кајакашке репрезентације Србије др Павле Јованов наставио је праксу обиласка клубова у Србији и упознавања са стручним радом, потенцијалним репрезентатицима и инфраструктуром.
Selektor Jovanov u društvu trenera Tomića i kajakaša Limana Foto: privatna arhiva
Фото: Селектор Јованов у друштву тренера Томића и кајакаша Лимана Фото: приватна архива

После Бечеја, Кањиже, Новог Кнежевца, Сенте, Сремске Митровице и Шапца, Јованов је посетио и Кајак-кану клуб Лиман из Новог Сада. Шеф стручног штаба најбољих кајакаша Србије  је приликом посете Лимана имао прилику да упозна младе такмичаре и будуће репрезентатице.

- Уверио сам се у изваредне услове за рад на Шодрошу. Упознао сам потенцијалне репрезентативне кандидате за кадетску селекцију и њихову школу мини-кајака. Имају добру базу, пратећу инфраструктуру и готово идеалне услове за стварање великих и успешних такмичара какав је данас Милица Старовић која је одавде потекла - рекао је селектор др Павле Јованов.

Он је на тему актуелне ситуације у српском кајаку разговарао са Мирославом Томићем алфом и омегом ККК Лимана.

- Томић је искусан стручњак, дуго је у кајаку и створио је много врхунских спортиста. Лепо је било причати са човеком који има велико искуство и чути примедбе и идеје за бољитак нашег спрота. Овом приликом би им се захвалио на гостопримсту јер је било лепо провести угодно поподне са младим такмичарима - истакао је селектор. 

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести