РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ ИГРАЈУ СА МЕШКОВ БРЕСТОМ У КУПУ ПРИЈАТЕЉСТВА: Новосађани циљају финале

Рукометаши Војводине након одлично одрађених припрема на Златибору и турнира у Добоју учествоваће и на Купу пријатељства у Сакарији.
lucin
Фото: Dnevnik.rs

Црвено-бели први меч играју у сутра од 16 часова против Мешков Бреста из Белорусије. Поред Војводине и Мешков Бреста на турниру учествују Веспрем и Еурофарм Пелистер. У петак се играју полуфинални мечеви, док се у суботу од 16 часова игра за треће место, а потом и финални меч од 19 часова.

Голман Војводине Фран Лучин истакао је да је екипа у добром расположењу и да је оптимистичан пред први меч у Турској.
- На Купу пријатељства првенствено очекујем да сви останемо здрави. Имамо малих проблема са повредама, али надам се да и без неколико важних играча можемо пуно да покажемо. Очекује нас јак дуел са Мешков Брестом, а и остале две екипе нису за потцењивање, нарочито Веспрем. Мој, а и циљ екипе, је да пробамо да се пласирамо у финале и затим одиграмо најбоље што знамо и освојимо пехар. Нови играчи су се показали као велика појачања иако је тек припремни период и с временом сигуран сам да ће то још боље да изгледа - јасан је Лучин.

Хрватски интернационалац похвалио је колегу Андреја Трнавца.

- Драго ми је што ћу се у предстојећој сезони за минуте борити са сјајним играчем какав је Андреј. Одличан је чувар мреже и то је показао партијама у Добоју. Оно што је најважније јесте да смо   кликнули на прву стварно, одлично се слажемо и имам стварно добар однос са њим и на терену и ван њега - закључио је Лучин.

В. Г.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести