С пола гаса у друго коло Купа ЕХФ: Ловћен – Војводина 29:41 (14:20)

Рутински су рукометаши Војводине одрадили посао у двомечу првог кола ЕХФ купа против Ловћена, који су добили оба пута у два дана.
1
Фото: Јовица Николић у нападу против Ловћена

Новосађани су најпре у првом сусрету победили 15 разлике (38:23), да би после 24 часа завршили посао тријумфом у ком су бројали до 12 голова вишка. Поново је тренер српског шампиона био у прилици да шансу пружи и млађима, који су оправдали његово поверење, а новајлија  Сретеновић овог пута је са седам голова био најефикаснији.

Заслужено смо победили. Показали смо да смо много боља екипа у овом двомечу. Оно што ми се није свидело у другом сусрету је то што смо примили пуно голова(тренер Ројевић)

– Заслужено смо победили. Показали смо да смо много боља екипа у овом двомечу. Оно што ми се није свидело у другом сусрету је то што смо примили пуно голова. Рекао сам играчима да морамо да имамо фокус на 22, 23 гола и надам се да ћемо већ у Суперкупу, који нас очекује за девет дана, поправити то што није ваљало у одбрани и да ће опет фокус бити на тврдој одбрани и добром трчању – прокоментарисао је тренер Војводине Борис Ројевић.

К.Бугарски

Фото: Р. Хаџић

НОВИ САД: Дворана Слана бара, гледалаца: 400, судије: Металари, Николовски (Македонија). Седмерци: Ловћен 2 (2), Војводина 3 (3). Искључења: Ловћен 8, Војводина 14 минута. 

ЛОВЋЕН: Борозан, Белоица 2, Станојевић М, Симовић 3, Дамјановић 1, Анкерсен, Бориловић, Латковић 5, Лакићевић 5, Станојевић Р. 5, Мрваљевић 1, Пајовић, Пејовић 3, Вукићевић 4.

ВОЈВОДИНА: Овчина 3, Милић 1, Мирковић 1, Прибак, Илић 5, Медурић 3, Перовић, Анђелковић 4, Јелић, Ратковић 1, Томић 3, Станковић 6, Николић 4, Милашевић 1, Вучковић 2, Сретеновић 7.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести