Првенство Новог Сада у брзопотезном шаху: Четвртфинале у понедељак

Шаховски савез Новог Сада, у сарадњи са Новосадским шаховским клубом, организује четврфинални турнир појединачног првенства Новог Сада у брзопотезном шаху.
sah
Фото: pixabay.com

Турнир ће се играти у просторијама НШК-а, у улици Николе Пашића бр. 26, у понедељак, са почетком у 20 часова.

Право учешћа имају регистровани играчи клубова Шаховског савеза Новог Сада и играчи који су на неки начин везани за Нови Сад (станују, раде, или се школују у Новом Саду), а који имају рејтинг за брзопотезни шах мањи од 2100 (уколико немају рејтинг за брзопотезни шах, онда је меродаван рејтинг за стандардан шах), као и играчи без рејтинга. Уписнина износи 300 динара.. Десеторо првопласираних стичу право учешћа на полуфиналном турниру првенства Новог Сада,  који ће се  одржат у уторак.  Право учешћа на полуфиналном турниру имају сви играчи са ФИДЕ рејтингом за брзопотезни шах изнад 2099, велемајстори и играчи са међународним титулама, као и четворица првопласираних са прошлогодишњег Првенства.

Пријаве за оба турнира се врше уписом на листи истакнутој у НШК-у или на телефоне: 021/452-632, 060/0211199 и 060/0400807. Организатор за оба турнира обезбедиое дигиталне сатове и шаховске гарнитуре.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести