ТРАГЕДИЈА У ТЕНИСКОМ СВЕТУ Сабаленкин дечко извршио САМОУБИСТВО Објављен полицијски извештај! Ево на који је начин БИВШИ ХОКЕЈАШ одузео себи живот (ФОТО)

Трагична вест потресла је свет тениса, пошто је познати бивши хокејаш, олимпијац, а касније и тренер, Константин Колтсов преминуо у 42. години живота.
s
Фото: Printscreen/Instagram/sabalenka_aryna

Овај белоруски спортиста био је последњих година познат по томе што је био у љубавној вези са Арином Сабаленком, једном од најбољих тенисерки света и двоструком узастопном шампионком Аустралијан опена.

Иако је првобитно објављено у белоруским медијима да је узрок смрти тромбоемболија плућа, према полицијском извештају који је објављен од стране детектива из Мајамија, Сабаленкин дечко је извршио самоубиство скоком са балкона.

Према истрази, у понедељак 18. марта 2024. године око 00.39 полиција Бал Харбура и ватрогасна спасилачка служба упућени су у одмаралиште Ст. Регис Бал Харбур, Авенија Коинс, у вези са мушкарцем који је скочио са балкона. Полицијско одељење Мајамија за самоубиства, преузео је истрагу око очигледног самоубиства Константина Колцова, наводи се у извештају.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести