план

Свет Хамонд подноси оставку на месту посланика
ЛОНДОН:  Бивши британски министар финансија Филип Хамонд најавио је данас да ће поднети оставку на месту посланика пре избора 12. децембра пошто је избачен из Конзервативне партије јер је гласао против владиног плана о Брегзиту без споразума.
Нови Сад У првој фази писта од 1500 метара на Ченеју
Одељење за урбанизам и изградњу града Новог Сада објавило је нацрт плана за развој локалног аеродрома Ченеј који ће се користити у комерцијалне сврхе.
Економија Куповина службених аутомобила само уз дебело образложење
Влада Србије утврдила је смернице за јавна предузећа у наредној, 2019. години, али и 2020. и 2021.
Нови Сад Одлучивање о Плану детаљне регулације Ешиковачких винограда
Одборници Скупштине општине Сремски Карловци састаће се, у среду, у 18 сати осамнаести пут у овом сазиву и расправљати о осам тачака дневног реда. Скупштина треба да донесе одлуку о изради Плана детаљне регулације туристичке локације “Ешиковачки виногради”.
Свет ЕУ жели обједињену базу података у борби против криминала
БРИСЕЛ: Европска унија планира да направи обједињену базу граничних и визних података, као и отисака прстију, како би избегли пропусте и појачали борбу против међународног криминала и тероризма.
Свет Волстрит Џорнал: Флин преговарао о изручењу Гулена Турској
ВАШИНГТОН: Специјални истражитељ Роберт Малер истражује да ли је Мајкл Флин, први саветник за националну безбедност председника САД Доналда Трампа, умешан у наводни план за отмицу и изручење имама Фетулаха Гулена Турској у замену за 15 милиона долара, објавио је данас "Волстрит џорнал".
Друштво Удовичић: Млади задовољни и остварени на личном и друштвеном плану
"Млади задовољни и остварени на личном и друштвеном плану у држави која им за то ствара услове и пружа потребну подршку је визија за коју се боримо и циљ коме свакодневно тежимо", истакао је Удовичић.
Свет Ирачки Курди ће спровести план о референдуму у септембру
ЕРБИЛ: Ирачки Курди ће спровести план о одржавању референдума о независности 25. септембра, упркос америчком захтеву да га одложе, рекао је данас за Ројтерс високи курдски званичник.
Свет Турска: Ухапшен Рус, планирао напад дроном на авионе САД
АНКАРА: Турска безбедносна служба ухапсила је грађанина Русије, који је наводно планирао напад дроном на амерички авион у ваздушној бази Инџирлик, објавила је данас телевизија Хабертурк.
Свет Сенат одбацио план о укидању и замени Обамакера
ВАШИНГТОН: Амерички Сенат одбацио је у уторак увече план о укидању закона о здравственом осигурању усвојеном за време мандата бившег председника Барака Обаме и замени тог закона другим, на којем су републиканци у Сенату месецима радили.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести