пут

Photo
Нови Сад НОВ АСФАЛТ У ЧЕТИРИ УЛИЦЕ У ВЕТЕРНИКУ Поправља се пут Пејићеви салаши - Немановци
Јавно комунално предузеће Пут наставља са асфалтирањем новосадских улица.
Култура / Културни додатак ИЗ ПИШЧЕВЕ БЕЛЕЖНИЦЕ Возови европске класе
Ово је прича о возовима који су имали, поред уобичајене, и једну, до последњег трена скривану, намеру – одвозили су своје путнике до логора смрти.
Војводина ПРИ КРАЈУ АСФАЛТИРАЊЕ ИЗМЕЂУ КУПУСИНЕ И БАЧКОГ МОНОШТОРА Лепим путем кроз резерват природе
СОМБОР: Као својеврсне престонице Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“ Бачки Моноштор, село сомборског и Купусина као село апатинског атара, имају сјајну перспективу када је у питању развој туризма.
Друштво Завејана и непроходна најкритичнија деоница у Србији: Не може се преко Одвраћенице, јак ветар за пар минута направи наносе високе неколико метара (ФОТО)
ИВАЊИЦА: Пут преко Голије који спаја Ивањицу са Новим Пазаром од ноћас је у прекиду. Деоница на Одвраћеници и ове зиме једна је од најризичнијих у Србији.
Војводина При крају пут између Кањиже и Суботице преко Малих Пијаца
КАЊИЖА: Уређење дела Кањишког пута, који повезује Суботицу и Кањижу, односно насеља Шупљак и Мале Пијаце је у завршној фази.
Војводина Покрајина обезбедила додатни новац за изградњу пута Растина–Риђица
СОМБОР: Деценијама у назад једна од визија којом би се Сомбор извукао из саобраћајног ћорсокака у коме се нашао, поготово након распада велике Југославије, били су пројекти прекатегоризације постојећег путничког граничног прелаза са Мађарском Бачки Брег, али и отварање новог код Риђице.
Магазин / Здрави и лепи САД: Разболео се од короне други пут, далеко озбиљније
КАРСОН СИТИ:  Мушкарац из САД стар 25 година други пут се заразио коронавирусом са много опаснијим симптомима него први пут, наведено је у извештају лекара.
Хроника Судар три возила на путу Краљево-Чачак, 6 повређених
ЧАЧАК: У саобраћајном удесу три путничка аутомобила који се догодио данас око 10.30 сати у селу Мрсаћ на старом путу Краљево-Чачак повређено је шест особа и причињена значајна материјална штета.
Друштво На путу Ивањица-Ушће дошло до додатног клизања терена
БЕОГРАД: ЈП „Путеви Србије“ саопштило је вечерас да је на делу пута Ивањица - Ушће, код клизишта „Бедина Варош“ дошло до додатног клизања терена, због чега је забрањен саобраћај за теретна моторна возила.
Војводина Рехабилитација путева у Бачком Петровцу
У току су завршни радови на рехабилитацији коловоза у Лењиновој улици, као и индустријске зоне у Бачком Петровцу.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести