бесповратна средства

Економија / Пољопривреда ПОКРАЈИНА СУФИНАНСИРА ОПРЕМУ И СИСТЕМЕ ЗА НАВОДЊАВАЊЕ За бунаре, пумпе и агрегате 370 МИЛИОНА ДИНАРА
Покрајински секретаријат за пољопривреду водопривреду и шумарство обезбедио је 370 милиона динара по конкурсу за доделу средстава за суфинансирање опреме и система за наводњавање и опреме за побољшање водног, ваздушног и топлотног режима биљака на подручју Аутономне покрајине Војводине.
Економија / Наслови СУБВЕНЦИЈЕ ЗА СЕОСКИ ТУРИЗАМ Пожурите РОК УСКОРО ИСТИЧЕ
Јавни позив за подношење захтева за доделу средстава подстицаја за развој сеоског туризма, који је расписало Министарство туризма и омладине Србије, отворен је до 15. априла.
Економија / Наслови ИВАНИШЕВИЋ УРУЧИО УГОВОРЕ ЗА НАБАВКУ МАШИНА И ОПРЕМЕ: 80 милиона динара за унапређење привреде
У Покрајинској влади данас су уручени уговори у оквиру Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава микро и малим привредним друштвима и предузетницима за субвенционисање трошкова за набавку машина/опреме у 2024. години.
Економија ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПОВРАТНИХ 25.000 € Новац за овај бизнис први пут обезбедила држава; ЕВО ко ће ИМАТИ право
Министарство туризма и омладине расписало је јавни позив за подношење захтева за доделу средстава подстицаја за развој сеоског туризма који ће трајати до 15. априла 2024. године, а сви потребни обрасци и инструкције за подношење захтева, објављени су на сајту овог министарства.
Друштво НОВА ПОМОЋ ДРЖАВЕ Повећан износ бесповратних средстава за куповину сеоских кућа, а ево колико ће сада износити и ко све може да конкурише
Влада Србије изменила је Уредбу о утврђивању програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом и повећала средства за ту намену у 2023. години са 895 милиона динара на 1,083 милијарде динара.
Војводина ЗРЕЊАНИНЦИМА на располагању БЕСПОВРАТНИХ 30 милиона динара за СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ кућа и станова, ево ко и ДО КАДА може да конкурише
Комисија за реализацију мера енергетске санације у оквиру пројекта "Чиста енергија и енергетска ефикасност" Града Зрењанина расписала је Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зрењанина за 2023. годину
Друштво УСАИД доделио бесповратна средства за обуку монтера соларних система
Пројекат „Боља енергија“ Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) и Едукативни центар за обуке у професионалним и радним вештинама из Новог Сада, данас су потписали уговор о додели бесповратних средстава за организовање и спровођење практичне обуке за монтере соларних система на различитим врстама кровова.
Друштво СВОЈЕ КУЋЕ имаће 29 жена УГОВОРИ о додели БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА уручени ПОРОДИЦАМА на територији АП Војводине
За куповину некретнине чији ће власник бити жена Покрајинска влада обезбедила је бесповратна средства у укупном износу од 45 милиона динара, а уговоре је јуче потписало 29 жена, међу којима је десет самохраних мајки.
Економија / Пољопривреда ПОКРАЈИНА ДАЈЕ И ДО 350.000 ДИНАРА ОВИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА Конкурс отворен до 24. августа, подноси се једна пријава, а намена је више!
Сви они који желе да се пријаве за беспиовратна средства како би суфинансирали набавку нових пчелињих друштава и опреме за пчеларство, кошнице и контејнере могу то да ураде до 24. августа - захтев се подноси АП Војводини, а за те сврхе је обезбеђено 10.000.000 динара.
Нови Сад За набавку машина и опреме микро и малим предузећима и предузетницима 50 милиона
У циљу подршке унапређења и побољшања услова пословања микро и малих предузећа и предузетника на територији Града Новог Сада, данас је, путем Градске управе за привреду расписан Јавни позив за доделу бесповратних подстицајних средстава за набавку основних средстава (машина или опреме) микро и малим предузећима и предузетницима, на територији Града Новог Сада, у 2023. години.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести