Мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица, прва у Србији

СУБОТИЦА: Клијенти Банке Поштанска штедионица, поред 184 експозитуре распоређене широм Србије, од сада могу да користе и мобилну експозитуру.
posstanska_pok
Фото: Танјуг (видео)

Због привремене спречности за рад експозитуре у Суботици, Банка Поштанска штедионица данас је клијентима у том граду услуге пружила у мобилној експозитури, првој у Србији, која је стигла из Београда.

"У мобилној експозитури корисници могу да добију све врсте банкарских услуга као у било којој другој експозитури Банке. У комби у којем је смештена експозитура, уграђен је и банкомат. Поред квалитетне услуге, банци је изузетно важно да хигијена буде на највишем нивоу, посебно сада у време ванредног стања због епидемије корона вируса“, рекао је Десимир Блашковић, помоћник директора Регионалног центра Нови Сад Банке Поштанска штедионица.

Он каже да та банка поштује и спроводи све прописане мере безбедности. 

"Стално дезинфикујемо банкомат, као и простор саме експозитуре, јер је заштита здравља и живота наших корисника, као и запослених, примарни и безусловни циљ Банке Поштанска штедионица”, истакао је Блашковић.

Мобилна експозитура ће по потреби бити на услузи корисницима у местима где Банка Поштанска штедионица нема своје експозитуре или самосталне шалтере.

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести