Нови конкурси Развојног фонда за привреднике и пољопривреднике

Општина Бачки Петровац обавештава сва правна лица, предузетнике и регистрована пољопривредна газдинства са територије општине да ће се данас у 19.30 сати у великој сали Скупштине општине Бачки Петровац одржати Презентација Развојног фонда Војводине.
petrovac.jpg (
Фото: Dnevnik.rs

Тема презентације ће бити усвојени нови конкурси Надзорног одбора Развојног фонда Војводине за правна лица, предузетнике и регистрована пољопривредна газдинства.

За правна лица и предузетнике расписани су конкурс за дугорочне кредите за инвестициона улагања са роком отплате 84 месеца; конкурс за дугорочне кредите за трајна обртна средства са роком отплате 48 месеци и конкурс за краткорочне кредите за обртна средства на 12 месеци, са периодом расположивости средстава од 36 месеци (три транше).

За регистрована пољопривредна газдинства расписани су следећи конкурси: за дугорочне кредите за пољопривреду са роком отплате до 60 месеци; за дугорочне кредите за куповину пољопривредног земљишта са роком оплате од 72 месеца и конкурс за краткорочне кредите за обртна средства у пољопривреди са роком од 9 месеци и периодом расположивости средстава од 36 месеци (четири транше).

В. Х.

EUR/RSD 117.5845
Најновије вести