Реконструисана деоница Нови Карловци-Нови Сланкамен

ИНЂИЈА: Председник општине Инђија Владимир Гак са сарадницима обишао је јуче потпуно реконструисану деоницу државног пута другог А реда 126 Нови Карловци – Нови Сланкамен који је био у врло лошем стању и небезбедан.
с
Фото: Општина Инђија

Приликом реконструкције деонице од 7,3 километра, пут је проширен за око један метар и његова ширина износи сада износи 6,5 метара, док кроз само насеље Нови Карловци пут је широк шест метара.  Гак је најавио да предстоји и реконструкција пута Нови Сланкамен  – Сурдук, али и поправка пута кроз Љуково.

Теретна возила на деоници пута Нови Сланкамен – Нови Карловци након асфалтирања мимоилазиће се лакше и безбедније. Постављена је камена подлога, након чега је урађено равнање, те асфалтирање.

Фото: Општина Инђија

Пут Нови Сланкамен Нови Карловци био је у лошем стању, због оштећења често је долазило и до саобраћајних незгода, а локална самоуправа више пута је слала молбе да се овај путни правац реконструише, те је након више деценија уређен пут који спаја два инђијска села, те који је и добио нови асфалт. Овај пут спаја Инђију са Новим и Старим Сланкаменом, али деоница је и пут ка бањи у Старом Сланкамену.       

М. Сћ

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести