Афлек: Морао сам да одустанем од Бетмена да се не бих убио од алкохола

Кад је Бен Афлек наследио глумца Кристијана Бејла у улози новог Бетмена, очекивало се да ће провести неколико година као Витез таме и својим фановима пружити неколико наставака филма.
e
Фото: Youtube Printscreen

Међутим, након што се појавио као Бетмен у филмовима “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” и “Justice League”, Афлек се службено повукао почетком 2019. године, што је резултирало довођењем новог глумца за улогу Бетмена – Роберта Патинсона.

У недавном интервјуу Афлек је признао да је његовеа дуга борба с алкохолизмом имала утицај на  одустајање од улоге, пише Аваз.

“Показао сам некоме сценарио. Рекли су ми: “Мислим да је сценарио добар. Такође, мислим да ћеш се оапијати до смрти ако поново прођеш кроз све то”, рекао је Афлек за америчке медије.

Бен Афлек је причао за “Њујорк тајмс” о свом проблему с алкохолом, разводу од бивше супруге, глумице Џенифер Гарнер и разним другим темама везаним за његов приватни и професионални живот.

Када се тема окренула ка Бетману, нагласио је како је “Justice League” продукција “исцрпила његов интерес” за наставком с тим ликом.

Афлек је ствари ставио у перспективу и одлучио је на време завршити свој мандат као Бетмен.

Нови “The Batman” филм, с Робертом Патинсоном у главној улози, стиже у биоскопе 25. јуна 2021. године.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести