"Бисер Бојане" видело 130.000 гледалаца

БЕОГРАД: Филм “Бисер Бојане”, ново остварење Милана и Милутина Миме Караџића, који је свој биоскопски живот започео пре више од месец и по дана, до сада је погледало више од 130.000 гледалаца, саопштио је данас дистрибутер "Арт Виста".
biser bojane
Фото: Youtube Printscreen
"Морам истаћи да ''Бисер Бојане'' тек чека своју премијеру у Босни и Херцеговини и Хрватској, тако да ће тај број бити и већи. Поред једног дела еx-YУ република, до протеклих неколико дана имали смо премијере у Салцбургу, Линцу и Бечу", каже Мима Караџић, који је поред тога што игра једну од главних улога у филму и продуцент овог остварења.
 
"Где год да смо били, пратиле су нас овације након филма, а често Славен Дошло и ја останемо након филма по сат-сат и по да се сликамо са фановима", додао је Караџић.
 
За сада је урађен енглески, немачки и италијански титл, а Караџић истиче да ће посетити још земаља.
 
"Управо се ради титл на албанском језику, јер ћемо имати премијере у Тирани и Приштини”, открива Караџић и додаје да ће филм ускоро бити премијерно приказан у Трсту, где је снимљен део кадрова, као и у Порторожу и Вићенци. 
 
"Већ средином априла путујемо преко океана, где нас очекује дружење са публиком у Торонту, Чикагу и Сијетлу", најавио је он.
 
Поред честитки које добија од публике након премијера, посебно му је драго што су сви одушевљени кадровима Аде Бојане у филму.
 
"Готово да нема никог ко је одгледао филм и имао прилику да се дружи са нама након премијере, а да ми није рекао: ''Овог лета долазим на Аду''. Заиста људи уживају у кадровима Улциња које смо приказали у филму, а то нам је и био циљ док смо га снимали, да што боље представимо овај део Црне Горе. Ако се оствари и трећина тих обећања и људи заиста посете овај део црногорског приморја, онда је тај наш план успео", сматра Караџић.
 
Филм се од сутра приказује у Минхену, Штутгарту, Офенбаху, Есену, Мулхајму, Синделфингену и Аугсбургу.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести