Бонд вече уз "Није време за умирање" у Синеплексу

БЕОГРАД: Најновији филм о Џејмсу Бонду "Није време за умирање" редитеља Керија Фукунаге биће приказан вечерас у биоскопима Синеплекс у оквиру "Бонд вечери", саопштили су данас дистрибутери филма.
dzejms bond
Фото: Youtube Printscreen

Након филмова "Казино Ројал", "Зрно утехе", "Скајфол" и "Спектра", ово је последњи пут да ће љубитељи серијала о агенту 007 гледати славног британског глумца Данијела Крејга у улози Џејмса Бонда.

У овом остварењу, Крејг "недодирљивом Бонду додаје мало емоција, рањивости, па чак и способност да се заљуби" - агент је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци који потом прекида његов пријатељ Феликс Литер, молећи га за помоћ у мисији у којој је потребно избавити киднапованог научника.

Овај задатак испоставиће се много компликованијим него што је то било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Поред Крејга, своје роле репризирају Леа Седу, Бен Вишо, Наоми Харис, Рори Кинир, Џефри Рајт, Кристоф Валц и Рејф Фајнс, а придружују им се и Рами Малек, Лашана Линч, Ана де Армас, Дали Бенсалах, Давид Денсик и Били Магнусен као нови ликови.

Како најављују дистрибутери, ове "гламурозне вечери" биће уприличен и црвени тепих и посебна извођења музичких нумера из филмова о Бонду које ће извести квартети у ТЦ Ушће у Београду и Синеплекс биоскопима у Нишу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести