Бред Пит, Џорџ Клуни и Мет Дејмон у наставку филма "Оушн"

ЛОС АНЂЕЛЕС: Познати амерички глумци Бред Пит, Џорџ Клуни и Мет Дејмон наћи ће се заједно у најновијем наставка наставку франшизе "Оушн", после тачно 15 година од последњег дела из ове познате франшизе.
bred pit
Фото: Tanjug (Brent N. Clarke/Invision/AP)

Првобитно је најављено да ће "Ocean’s Thirteen", објављен 2007. године, бити последњи у франшизи, према речима режисера Стивена Содерберга.

Наиме, изузетак је био "Ocean's Eight", објављен 2018. године, али га је тада водио други креативни тим, а Содерберг је те године поновио да неће учествовати у снимању још једног филма "Оушана".

"Франшиза је веома популарна и бриљантна прича је била прилика коју је било превише добро да је пропустите", најавили су организатори.

Први Океанов филм, "Океанових једанаест", објављен је 2001. године и постао је тренутно и изузетно популаран улазак у жанр филма о пљачки.

Наставак, "Ocean’s Tvelve", који је такође режирао Содерберг, објављен је 2004. године, док је други наставак, "Ocean’s Thirteen", добио позитиван одговор 2007. године и довршио је Содербергову трилогију са звездама.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести