Дечији филмови од данас на онлајн биоскопу Moj off

БЕОГРАД: Поводом Светског дана породице на онлајн биоскопу Moj off данас се бесплатно могу погледати дечији филмови и породичне авантуре, саопштили су организатори.
kokice
Фото: pixabay.com

Више од тридесет дечијих филмова норвешке, данске, чешке, француске и друге европске продукције, али и америчке кинематографије, нашло се на репертоару овог биоскопа.

Овим поводом Онлине биоскоп Мој офф прикључује се обележавању датума који има за циљ истицање и подржавање породице и њених вредности.

Током следеће недеље на MOJ OFF седам дана деца и одрасли моћи ће заједно бесплатно да гледају десет издвојених наслова - од синхронизованих анимација "Чудовиштанце Моли", "Цирклин, Коко и дивљи носорог", "Чувари Оза", "У шуми Хаки Баки", "Аврил и невероватни свет“ до играних авантура за најмлађе "Господин Жаба", "О совама и мишевима", "Човечуљак", "Ласте и Амазонци" и "Изгубљено-нађено".

Многи се сећају краткометражног анимираног филма "Мали реморкер".

Његов наставак "Мали весељак: Брод спасилац" је дугометражни дечији филм који је сада на репертоару Online биоскопа MOJ OFF.

"Мали весељак: брод спасилац" је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапређен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спасава свет уз помоћ његових старих пријатеља. Филм је заснован на дечијој књизи Елијас: Мали брод спасилац, која је објављена 1999. године у Норвешкој.

"Чудовиштанце Моли", анимација која је на Берлинском филмском фестивалу 2016. номинована за Кристалног медведа, у својој причи прати једну омању породицу.

Моли једва чека да се беба чудовиште излегне из јајета, али Молини родитељи прво морају отићи на острво с јајима како би сачекали да се принова излегне.

Откривши да су родитељи заборавили да понесу њен поклон за бебу, Моли брзо креће за њима.

"Аврил и невероватни свет" је прича о породица научника која је на прагу проналаска моћног серума непобедивости, али када родитељи изненада бивају мистериозно отети иза себе остављају своју малолетну ћерку Аврил.

Десет година касније заједно с мачком Дарвином и својим поузданим пријатељем, Аврил креће у потрагу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести