Денијел Крејг поново Бонд, Дени Бојл режисер

Данијел Крејг се враћа улози Џејмса Бонда у филму који ће режирати Дени Бојл и који ће бити приказан у биоскопима у 2019, пише Фокус.
j
Фото: Youtube Printscreen

Продуценти серијала о Бонду, Мајкл Вилсон и Барбара Броколи, објавили су да ће продукција 26. званичног трилера о овом шпијуну започети у децембру у лондонском Пајнвуд студију.

Крејг ће репризирати своју улогу агента 007, а добитник Оскара Дени Бојл (“Trainspotting,” ″Slumdog Millionaire”) режираће филм по сценарију свог честог сарадника Џона Хоџеа.

Потврда Крејговог петог филма у улози Бонда уследила је након спекулација да ће 50-годишњи глумац предати своју дозволу за убијање. Након што је завршио са снимањем свог четвртог филма из серијала о Бонду, “Spectre”, Крејг је изјавио “да би радије сломио своје шаке” него се вратио улози – али је очигледно променио мишљење.

Бојл је својевремено био режисер Крејгу у улози Бонда, у сегменту церемоније отварања Олимпијаде у Лондону у 2012, с темом из популарне франшизе.

По традицији, филм о Џејмс Бонду биће премијерно приказан нешто раније у Великој Британији, 25.октобра 2019, а након тога у Сједињеним Државама 8. новембра исте године, преноси Асошијетед прес.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести