Џони Деп долази крајем јануара у Београд

БЕОГРАД: Познати амерички глумац Дзони Деп крајем јануара доћи ће у Београд, како би наставио снимање филма "Минамата", о славном ратном фотографу Јуџину Смиту.
dzoni dep, Tanjug
Фото: Tanjug

Како је објавио "Блиц" на свом сајту, звезда филмова "Пирати са Кариба", "Убиство у Оријент експресу" и "Фантастицне звери" започео је снимање филма у Јапану, који ће се бавити животном причом фотографа који је разоткрио тровање живом становника јапанског града Минамата, узроковано испуштањем тешких метала из хемијске фабрике компаније "Цисо".

Извор листа рекао је да је Депов агент боравио крајем децембра у Београду како би договорио детаље са српским делом екипе око снимања филма и његовог боравка у граду. 

Како се наводи, договорено је да глумац са најближим сарадницима буде смештен у једном луксузном хотелу у центру града, где ће му бити  загарантована приватност, а уз себе ће имати приватно обезбеђење које ће га пратити у случају да му буде била потребна заштита од папараца.
Након Србије, планирано је да Деп настави снимање у Црној Гори.

Још увек није познато да ли ће неко од српских глумаца учествовати у пројекту.
Депу ће ово бити трећи пут да борави у Београду - први пут је био 1992. године, а други 2010. године, оба пута на позив редитеља Емира Кустурице.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести