Филм Тома од 1. новембра на телевизији

БЕОГРАД: Филм “Тома” Драгана Бјелогрлића, који говори о животу једног од највећих југословенских боема Томе Здравковића, од 1. новембра биће доступан корисницима мтс телевизије и Супернове, најавили су данас дистрибутери овог остварења.
t
Фото: Youtube Printscreen

По речима дистрибутера, Бјелогрлићево ново остварење је за кратко време привукло велику пажњу јавности - такозвани “импресионистички портрет” Томе Здравковића, који сведочи о његовим скромним почецима, врхунцу славе, али и о љубави и пријатељству, мало кога је оставио равнодушним.

Како због актуелне ситуације са пандемијом вируса корона велики део јавности и даље није погледао “Тому” у биоскопима, компанија Телеком Србија одлучила је да својим корисницима од 1. новембра пружи могућност гледања овог остварења из удобности њихових домова.

Главне улоге у “Томи” тумачили су Милан Марић, Тамара Драгичевић, Петар Бенчина, Паулина Манов и Андрија Кузмановић, који су “веродостојно приказали дух времена у којем је Здравковић живео и стварао, док је за музику у филму био задужен Жељко Јоксимовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести