(ФОТО, ВИДЕО) ФРАЈЕР НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ Изабран наследник Данијела Крејга! Овај ЏЕЈМС БОНД је толико леп да кажу да је и БУДУЋИ БРЕД ПИТ

Глумцу Арону Тејлор-Џонсону је 'званично понуђена прилика да игра Џејмса Бонда', чиме је стављена тачка на вишемесечна нагађања у вези са наследником Данијела Крејга.
d
Фото: Printscreen/Instagram/danielcraigofflcial_

Арон Тејлор Џонсон (33) тек треба да званично прихвати улогу, али ако то учини, постаће седми глумац који ће играти легендарног британског тајног агента Џејмса Бонда у филмској франшизи која је започела свој филмски живот 1962. године.

Недавна анкета је показала да је Идрис Елба и даље први избор по мишљењу публике, али како се писало Елба је одбио Џејмс Бонда како би се фокусирао на криминалистичку серију "Лутер".

 

Али Арон, који је познат по улогама у "Nocturnal Animals", "Kick-Ass" и "Avengers: Age of Ultron", добио је улогу, преноси британски Сан.

 

Бонд је Аронов посао, ако жели да га прихвати. Званична понуда је на столу и чекају да се јаве. Потписаће је у наредним данима када ће информација бити објављена у свим медијима, навео је избор за британски таблоид.

 

Такође, Арон Тејлор Џонсон је и поносни носилац титуле „фрајер нове генерације“.

Дневник/Жена Блиц

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести