Изашао трејлер за нови домаћи филм “Једини излаз”

БЕОГРАД: Појавио се трејлер за нови домаћи филм “Једини излаз” редитеља Дарка Николића, у коме први пут на филму главну улогу тумачи Анђелка Прпић, саопштили су продуценти.
film kamera snimanje pixabay
Фото: pixabay.com

Дебитантски пројекат режисера на пољу дугометражног играног филма, настао је из пера сценаристе Марка Поповића, жанр би се могао одредити као психолошки трилер, а кренуће у биоскопе широм Србије од 3. децембра.

Поред популарне глумице Анђелке Прпић, јунакиње многих ТВ серија, пре свега “Андрија и Анђелка”, играју и Даница Максимовић, Милан Чучиловић, Никола Ристановски, Јанко Поповић Воларић, Милена Предић, Тони Михајловски, Соња Колачарић, Љубомир Бандовић, Јово Максић, Борис Комненић, Андрија Бошковић, Клара Хрвановић, Анастасија Мандић, Радослав Рале Миленковић, Владимир Алексић, Марко Јањић и други.

Анђелка Прпић у својој првој снажној, драмској, озбиљној улози тумачи Ану Колар, чији је супруг, познати београдски адвокат (Јанко Поповић Воларић) страдао у пожару.

Шест година након несреће, Ана добија информације које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и својој породици.

Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове ћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љубомир Бандовић) у ланац злочина, који почиње нестанком младе адвокатице такође пре шест година.

Двоје јунака почињу заједничку потрагу за истином која их суочава са мрежом лажи, уцена, убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

Након приказивања филма у биоскопима, планирано је да из овог пројекта настане ТВ серија од 10 епизода, у продукцији Телекома Србија, на чијем ће кабловском каналу Суперстар ТВ и бити приказана.

Директор фотографије је Миљан Миловановић, продуцент Марко Станковић испред куће „Станковић и синови“, композитор Ђорђе Миљеновић познатији као Скај Виклер, док је дистрибутер филма кућа „Арт Виста“.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести