Како је настао Волдемор, погледајте бесплатно

“Волдемор: Порекло наследника” (“Voldemort: Origins of the Heir”), готово сат времена дуг филм објављен у суботу на сервису YouTube, већ је сакупио осам милиона прегледа, а обожаваци Харија Потера њим су, углавном, напросто одушевљени.
voldemor
Фото: Youtube Printscreen

Како преноси портал bosonoga.com, реч је о делу које је снимила екипа ентузијаста за свега 15.000 евра, а фанови серијала којима је ово пало на памет осмислили су властиту причу о томе шта је то Тома Ридла подстакло да постане Лорд Волдемор.

Волдемор је измишљени лик из серије романа о Харију Потеру британске списатељице Џ. К. Роулинг (J. K. Rowling), којег је најбоље описати као злог чаробњака чија је жеља да обезбеди моћ и бесмртност коришћењем црне магије.

С обзиром на то да је у филмском серијалу остало нејасноћа везаних уз ту трансформацију, на сцену је ступио Ђанмарија Пецато (Gianmaria Pezzato), који је написао сценарио и режирао филм у продукцији компаније Tryangle.

Аутори су се заиста потрудили, те су омогућили титлове на пет језика: енглеском, француском, италијанском, шпанском и португалском.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести