Леонардо Дикаприо и Бред Пит у новом Тарантиновом филму

Главну улогу у новом филму Квентина Тарантина који ће се звати Once “Upon a Time in Hollywood” добио је Леонардо Дикаприо, а заједно с њим глумиће и Бред Пит.
bred pit i leonardo di caprio
Фото: EPA/NINA PROMMER i EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Њих двојица играће бившу звезду вестерн ТВ серије Рика Далтона (Дикаприо) и његовог дугогодишњег дублера Клифа Бута (Пит), објавила је компанија Sony Pictures.

Чувени режисер најавио је да се прича филма дешава 1969. године у Лос Анђелесу, а актери се боре за успех у Холивуду ког више не препознају. 

Неколико месеци раније појавила се информација да је Тарантино завршио сценарио који ће бити повезан с убиством Шерон Тејт.

Публика ће филм моћи да погледа на лето, будући да је премијера заказана за 9. август 2019. године.

Према ранијим наводима и Том Круз је преговарао за главну улогу, али се, пак, његово име није нашло на списку улога. Није познато да ли је Круз одлучио да одбије улогу или компанија његово име још увек жели да сачува од јавности. Спекулише се да би улогу Шерон Тејт могла да игра Марго Роби, те да је Крузу била чувана улога тужиоца. Такође, према незваничним информацијама и Ал Паћино је требало да буде један од глумаца у новом филму.

В. Б.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести